Home Download Buy Blog Forum Support

subl command line on MacOSX 10.8.2 doesn't work consistently

subl command line on MacOSX 10.8.2 doesn't work consistently

Postby indrayam on Thu Mar 14, 2013 12:02 am

I have not see this issue reported, but I seem to be having all kinds of issues around making the "subl" command line utility to work consistently. My machine is a Macbook Air running MacOSX 10.8.2

Usually, I have better luck with opening a single file. However, things like:

(unix)>subl *.sh
(unix)>subl .
(unix)>subl *

just does not work consistently.

Anything else I can send from my setup to see if it's an issue on my side.

Thanks

Anand
indrayam
 
Posts: 2
Joined: Wed Mar 13, 2013 11:59 pm

Re: subl command line on MacOSX 10.8.2 doesn't work consistently

Postby adzenith on Fri Mar 15, 2013 4:01 pm

I don't think it's on your side. I'm pretty certain this has come up before on the forums, and I have the same issue. I just expect to have to run the command twice to get it to work. :(
adzenith
 
Posts: 1217
Joined: Mon Oct 19, 2009 9:12 pm

Re: subl command line on MacOSX 10.8.2 doesn't work consistently

Postby frou on Mon Mar 18, 2013 12:20 am

.
Last edited by frou on Mon Mar 18, 2013 12:35 am, edited 1 time in total.
frou
 
Posts: 49
Joined: Sun Jul 31, 2011 11:26 am

Re: subl command line on MacOSX 10.8.2 doesn't work consistently

Postby frou on Mon Mar 18, 2013 12:26 am

Here's the existing topic reporting this issue: viewtopic.php?f=3&t=11029
frou
 
Posts: 49
Joined: Sun Jul 31, 2011 11:26 am

Re: subl command line on MacOSX 10.8.2 doesn't work consistently

Postby indrayam on Sat Mar 23, 2013 4:28 am

Thanks guys for letting me know that it was not just me. You would think this would be an easy one to knock-off. Oh well..
indrayam
 
Posts: 2
Joined: Wed Mar 13, 2013 11:59 pm


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 41 guests