Home Download Buy Blog Forum Support

Unofficial LaTeXTools port to ST3

Re: Unofficial LaTeXTools port to ST3

Postby mycroft on Sat Mar 30, 2013 1:45 pm

Thank you for this port!

Are the "crtl+l,x" or the "crtl+l,crtl+space" keybindings working for anyone?
mycroft
 
Posts: 5
Joined: Sat Mar 30, 2013 1:34 pm

Re: Unofficial LaTeXTools port to ST3

Postby zmk on Fri Apr 05, 2013 4:22 pm

The citation autocomplete won't work. I fixed that and PDF jump:

Citations
Pdf jump

Might get merged into the main repo.
zmk
 
Posts: 1
Joined: Fri Apr 05, 2013 1:56 pm

Re: Unofficial LaTeXTools port to ST3

Postby phyllisstein on Fri Apr 05, 2013 4:33 pm

zmk wrote:The citation autocomplete won't work. I fixed that and PDF jump:

Citations
Pdf jump

Might get merged into the main repo.


I just merged your changes; thanks for helping out!
phyllisstein
 
Posts: 49
Joined: Fri Aug 24, 2012 5:28 am

Re: Unofficial LaTeXTools port to ST3

Postby mycroft on Sat Apr 06, 2013 3:07 am

zmk,

This is great. Thank you.
mycroft
 
Posts: 5
Joined: Sat Mar 30, 2013 1:34 pm

Re: Unofficial LaTeXTools port to ST3

Postby mycroft on Sun Apr 07, 2013 2:00 am

gregor.hoch wrote:This is great! I have been waiting for this one! Are you going to sent to pull request to the main repro?

EDIT: Any chance to get the changes from this pull request in ST3?
https://github.com/SublimeText/LaTeXTools/pull/120


I agree that incorporating some elements of that pull request, in particular the support for multiple references, would be tremendous. In fact, support for multiple references (the "," trigger developed by Westacular) is really the only thing I'm missing right now in this ST3 LaTeXTools port.
mycroft
 
Posts: 5
Joined: Sat Mar 30, 2013 1:34 pm

Re: Unofficial LaTeXTools port to ST3

Postby Talaf on Thu May 30, 2013 2:57 pm

Hi!

Thanks for the plugin update, all I missed to go to ST3 ;)

I have some issues though, main one being that DdeConnect (for Windows/Sumatra) generates like 10s of lags on forward searches. Any idea?

I'll try the 32 bits version rather than 64.
Talaf
 
Posts: 4
Joined: Thu May 30, 2013 2:32 pm

Re: Unofficial LaTeXTools port to ST3

Postby Desilusionado on Wed Jun 05, 2013 1:51 pm

Hey There!

I'm trying to get Latextools to work with ST3 but i'm currently stuck.

I checked out the st3 branch from github, I installed latexmk and evince but when I try building a .tex file it just shows [Compiling ...tex] and does nothing. On the console I get the following error:

['latexmk', '-cd', '-e', "$pdflatex = 'pdflatex %O -interaction=nonstopmode -synctex=1 %S'", '-f', '-pdf', '/home/.../Documents/BA/thesis.tex']
2
Welcome to thread Thread-1
Exception in thread Thread-1:
Traceback (most recent call last):
File "X/threading.py", line 639, in _bootstrap_inner
File "/home/.../.config/sublime-text-3/Packages/LaTeXTools/makePDF.py", line 53, in run
env = self.caller.envi.copy()
AttributeError: 'MakePdfCommand' object has no attribute 'envi'


Working on Archlinux 64bit.


cheers
Desilusionado
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 05, 2013 1:46 pm

Re: Unofficial LaTeXTools port to ST3

Postby bianjiang on Thu Jun 06, 2013 3:24 am

Try this pull request... https://github.com/phyllisstein/LaTeXTools/pull/6

Looks like the self.envi isn't defined in all cases in the MakePDFCommand class...
bianjiang
 
Posts: 9
Joined: Tue Mar 12, 2013 1:54 am

Re: Unofficial LaTeXTools port to ST3

Postby Desilusionado on Thu Jun 06, 2013 9:37 am

Thanks for the quick response! I got rid of the error above, but got a new one.

After the build command it said on the console, that a .log file could not be found so I just created the file it was looking for. After that I see no errors, evince starts but is unable to open the document (Error opening file: No such file or directory).

What the hell am I doing wrong? :D
Desilusionado
 
Posts: 2
Joined: Wed Jun 05, 2013 1:46 pm

Re: Unofficial LaTeXTools port to ST3

Postby randy3k on Thu Jun 06, 2013 9:53 am

Talaf wrote:Hi!

Thanks for the plugin update, all I missed to go to ST3 ;)

I have some issues though, main one being that DdeConnect (for Windows/Sumatra) generates like 10s of lags on forward searches. Any idea?

I'll try the 32 bits version rather than 64.


I confirmed it too.
Does 32 bit version work?
randy3k
 
Posts: 37
Joined: Sun Nov 18, 2012 5:16 am

PreviousNext

Return to Plugin Announcements

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 5 guests