Home Download Buy Blog Forum Support

php + heredoc + reindent

php + heredoc + reindent

Postby atlaz on Fri Apr 05, 2013 1:22 pm

Hi everyone and greetings from a sunny but still cold Finland!

I just started using sublime and i am quite loving the fast and slick experience i get from it! I have a question about heredoc and reindenting. Tried googling it, but my searches turned up empty.
Anyway, say i have this code:
Code: Select all
<?php
if(1 == 1){
   $string = <<<HTML
    Foo Bar
HTML;
}
?>


if i then reindent this the code ends up looking like this, breaking the heredoc system:
Code: Select all
<?php
if(1 == 1){
   $string = <<<HTML
   Foo Bar
   HTML;
}
?>


Am i doing something wrong or can i tweak some settings somewhere?

Best regards,
Petter "atlaz" Lillhonga
atlaz
 
Posts: 5
Joined: Fri Apr 05, 2013 1:18 pm

Re: php + heredoc + reindent

Postby atlaz on Sat Apr 06, 2013 7:19 am

I wonder if someone with ST3 could test this out incase it works with it?
atlaz
 
Posts: 5
Joined: Fri Apr 05, 2013 1:18 pm

Re: php + heredoc + reindent

Postby atlaz on Tue Apr 09, 2013 5:39 am

Oh, and the command im using is:
Code: Select all
{ "keys": ["alt+shift+f"], "command": "reindent" , "args": {"single_line": false}},
atlaz
 
Posts: 5
Joined: Fri Apr 05, 2013 1:18 pm

Re: php + heredoc + reindent

Postby atlaz on Thu Apr 11, 2013 10:19 am

The same problem exists on ST3.
atlaz
 
Posts: 5
Joined: Fri Apr 05, 2013 1:18 pm

Re: php + heredoc + reindent

Postby atlaz on Thu Nov 21, 2013 1:57 pm

Anyone? :Y
atlaz
 
Posts: 5
Joined: Fri Apr 05, 2013 1:18 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Alexa [Bot], Exabot [Bot] and 18 guests