Home Download Buy Blog Forum Support

Fuzzy sublime

Fuzzy sublime

Postby Mr Alpha on Thu Mar 25, 2010 4:50 pm

I recently switched from a NVIDIA to a ATI graphics card and now sublime text looks fuzzy. It looks like it is being rendered at the wrong resolution and then rescaled to fit the window. Image
Mr Alpha
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 25, 2010 4:40 pm

Re: Fuzzy sublime

Postby guillermooo on Thu Mar 25, 2010 5:45 pm

Just for the record, I'm using an ATI card and never had a problem.
guillermooo
 
Posts: 729
Joined: Thu Jul 23, 2009 9:06 am

Re: Fuzzy sublime

Postby myel on Fri Mar 26, 2010 9:25 am

hi,

did you try runnig with the --opengl flag http://www.sublimetext.com/docs/command-line ?

ps: very odd problem :)
myel
 
Posts: 88
Joined: Sat Mar 22, 2008 11:26 pm

Re: Fuzzy sublime

Postby Mr Alpha on Sat Apr 10, 2010 10:11 am

Running it with the --opengl flag makes everything sharp again. So it is only a problem in DirectX mode. I suppose I'll can run it in OpenGL mode, then. Are there any drawbacks to doing so?
Mr Alpha
 
Posts: 2
Joined: Thu Mar 25, 2010 4:40 pm

Re: Fuzzy sublime

Postby jps on Sat Apr 10, 2010 11:19 am

OpenGL mode is in general better, although there are reported flickering issues when transparent windows are around.
jps
Site Admin
 
Posts: 3077
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Fuzzy sublime

Postby Jor-G on Sat Apr 24, 2010 4:29 pm

Hi
Same d3d fuzziness problem here. BUT... opengl didn´t work either. All around the main tab (menus, mini-map, etc.) looks good but in the main editor the text isn't rendered. You can see the text for a fraction of a second and latter it disappear. With some themes, the actual line is visible, not with most of them. If you select some lines, the selection appears (no text) in different colour and can see indentation and tabulators, nothing else.

Using Windows 7 x64, Ati 5770.

Any ideas?

Cheers
Jor-G
Jor-G
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 24, 2010 4:13 pm

Re: Fuzzy sublime

Postby Jor-G on Tue May 04, 2010 3:45 am

Hello
I like to keep using Sublime, but can't see the solution to this problem. I've changed from nvidia to Ati, and have the fuzzy text render (very annoying). Opengl do not render at all.
Maybe somebody can give me an advice about anyone of this problems. Maybe failed to uninstall a key driver component or need something else.
Yesterday installed the last beta. No luck.

Any idea is welcome.

Thank you in advance
Jor-G
Jor-G
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 24, 2010 4:13 pm

Re: Fuzzy sublime

Postby Jor-G on Tue May 04, 2010 7:13 am

Well, playing with Catalist control center's settings, (Anti-Aliasing and Catalis A.I. specifically) I manage to eliminate both problems.

Thank you for your concern,
Jor-G
Jor-G
 
Posts: 3
Joined: Sat Apr 24, 2010 4:13 pm

Re: Fuzzy sublime

Postby jps on Tue May 04, 2010 12:50 pm

Glad to hear it, as I was all out of ideas
jps
Site Admin
 
Posts: 3077
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], xeno and 31 guests