Home Download Buy Blog Forum Support

Dev Build 3032

Dev Build 3032

Postby jps on Mon May 06, 2013 7:27 am

Dev Build 3032 is out now, with a few more misc changes
jps
Site Admin
 
Posts: 3067
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Dev Build 3032

Postby skuroda on Mon May 06, 2013 7:42 am

Thanks for the update. I posted this bug a little late in the previous dev release thread, so thought I would repost it here too. Thanks for all the hard work!

Overriding package files leads to failures when loading python files.

To reproduce:
1. Override HTML/html.sublime-snippet. Content shouldn't matter.
2. Restart the editor.

Upon restart, the following occurs
Code: Select all
Traceback (most recent call last):
  File "C:\Program Files\Sublime Text 3\sublime_plugin.py", line 73, in reload_plugin
    m = importlib.import_module(modulename)
  File "X/importlib/__init__.py", line 88, in import_module
  File "<frozen importlib._bootstrap>", line 1577, in _gcd_import
  File "<frozen importlib._bootstrap>", line 1558, in _find_and_load
  File "<frozen importlib._bootstrap>", line 1522, in _find_and_load_unlocked
ImportError: No module named 'HTML.encode_html_entities'
reloading plugin HTML.html_completions
Traceback (most recent call last):
  File "C:\Program Files\Sublime Text 3\sublime_plugin.py", line 73, in reload_plugin
    m = importlib.import_module(modulename)
  File "X/importlib/__init__.py", line 88, in import_module
  File "<frozen importlib._bootstrap>", line 1577, in _gcd_import
  File "<frozen importlib._bootstrap>", line 1558, in _find_and_load
  File "<frozen importlib._bootstrap>", line 1522, in _find_and_load_unlocked
ImportError: No module named 'HTML.html_completions'


Tested in W7 x64
skuroda
 
Posts: 682
Joined: Fri Oct 05, 2012 8:11 am

Re: Dev Build 3032

Postby malpeli on Mon May 06, 2013 3:48 pm

Hi Mr. Skinner,

Thank you so much for that new great release!

If you have some extra time could you, please, take a look into the locked mode problem? It seems to be just a small problem in version 3.

Open a new window using "New View into File" and vintage mode, edit this new view, close that "New View" in "Insert Mode". This will lock the other window opened into the vintage mode he is using before the operation.

My Sublime version is installed into a Mac OS 10.8.3.

Best Regards from a huge fan of you :)
Tcha-Tcho
malpeli
 
Posts: 33
Joined: Wed Oct 12, 2011 7:35 am

Re: Dev Build 3032

Postby kblomqvist on Mon May 06, 2013 4:09 pm

Any chance to get this API method added?
http://sublimetext.userecho.com/topic/1 ... n_project/
kblomqvist
 
Posts: 17
Joined: Fri Nov 16, 2012 4:14 pm

Re: Dev Build 3032

Postby Narretz on Tue May 07, 2013 3:16 pm

I just want to note a personal pet issue of mine, seeing that you added changes to the go to anything panel:

- Keep the current quick panel open when alt-tabbing out of Sublime / sublime loses focus -> currently, the GoTo Anything stays open, while all others close

This shouldn't be too difficult, no? Even if it is just implemented for the Command Palette, it would be very nice. E.g., if I let Package Control list all packages, it can take some time. If I change windows, the panel closes, and I have to do it again.

- Another nice addition would be an option to reopen the last comman palette / Go To Anything panel.
Narretz
 
Posts: 41
Joined: Mon Feb 04, 2013 5:33 pm

Re: Dev Build 3032

Postby ronjouch on Tue May 07, 2013 3:31 pm

Small visual glitch affecting the Linux version (build3032 on Ubuntu 13.04 x64 with GNOME Shell 3.8):
  • at startup, a 1px/2px white margin appears below the tab bar
  • after switching to another tab, the white margin disappears
Mandatory screenshot:
Image
ronjouch
 
Posts: 4
Joined: Sat Oct 13, 2012 12:25 am
Location: Montréal, Canada

Long standing issue with multiple cursors

Postby dskinner on Tue May 07, 2013 5:22 pm

Perhaps this was previously reported, but this is an issue i've had with multiple cursors with all ST3 builds as far as I can remember.

This in on linux 64bit and I am using Vintage mode. This issue does not affect ST2 to be clear.

As an example, I open /usr/include/GLES2/gl2.h and I copy all `#define` lines into a new file.

Code: Select all
/* OpenGL ES core versions */
#define GL_ES_VERSION_2_0                 1

/* ClearBufferMask */
#define GL_DEPTH_BUFFER_BIT               0x00000100
#define GL_STENCIL_BUFFER_BIT             0x00000400
#define GL_COLOR_BUFFER_BIT               0x00004000

...


I want to change these so
Code: Select all
#define GL_ES_VERSION_2_0                 1
turns into
Code: Select all
ES_VERSION_2_0 = C.GL_ES_VERSION_2_0


I select `#define ` and hit Alt+F3; Backspace; Escape (vintage mode); V (visual mode); E (end of word); Ctrl+C (copy); V(visual mode off); A (append)

At this point my cursors are at the end of the named defines waiting for me to type. If I hit `=` `C` then everything looks ok, but the period character I type afterwards is inserted into the wrong positions. Essentially, as the line number increments, the position of insertion takes an additional minus one.

So I end up with this

Code: Select all
GL_ES_VERSION_2_0=C.                 1

/* ClearBufferMask */
GL_DEPTH_BUFFER_BIT=.C               0x00000100
GL_STENCIL_BUFFER_BIT.=C             0x00000400
GL_COLOR_BUFFER_BI.T=C               0x00004000

/* Boolean */
GL_FAL.SE=C                          0
GL_T.RUE=C                           1

/* BeginMode */
GL_PO.INTS=C                         0x0000
GL_.LINES=C                          0x0001
GL_LIN.E_LOOP=C                      0x0002
GL_LIN.E_STRIP=C                     0x0003
GL_T.RIANGLES=C                      0x0004
GL_TRIAN.GLE_STRIP=C                 0x0005
GL_TR.IANGLE_FAN=C                   0x0006

...


Also note, it doesn't matter if I use Ctrl+C or if I use Y(yank);E(end of word);A(append)

And again, this is not an issue in ST2 but happens to me quite frequently on ST3
dskinner
 
Posts: 9
Joined: Sat Nov 17, 2012 4:34 am

Re: Dev Build 3032

Postby laurenty on Tue May 07, 2013 9:28 pm

"Pressing right in the Goto Anything overlay will open the selected file without closing the overlay" = AWESOME!
laurenty
 
Posts: 8
Joined: Tue May 08, 2012 5:39 pm

Re: Dev Build 3032

Postby n00ge on Wed May 08, 2013 3:00 pm

I've noticed a minor issue in recent builds (not sure when it started). When I have two empty panes and I'm focused in the left one, if I use goto anything to open a file, it opens it in the right pane. I expect it to open in the pane I'm focused on. The dropdown for goto anything does, however, appear in the left pane.
http://twitter.com/n00ge
Sublime Text 3 dev builds | OS X 10.8.2 & Ubuntu 13.04
n00ge
 
Posts: 140
Joined: Mon Oct 05, 2009 1:23 am

Re: Dev Build 3032

Postby quarnster on Wed May 08, 2013 4:44 pm

Just noticed that the autocompletion popup now becomes wider when needed and wanted to express my gratitude for that :)
quarnster
 
Posts: 389
Joined: Tue Nov 29, 2011 11:34 am

Next

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Jibz and 27 guests