Home Download Buy Blog Forum Support

Corrupted BracketHighlighter plugin ?

Corrupted BracketHighlighter plugin ?

Postby Fyoroe on Fri May 10, 2013 8:26 am

zzzzzzzzzzz.PNG
zzzzzzzzzzz.PNG (48.01 KiB) Viewed 1190 times


This error causes ST2 to not even boot up. It shows the above error and crashes on click.

Thanks for any help.
Fyoroe
 
Posts: 6
Joined: Tue Apr 16, 2013 12:07 pm

Re: Corrupted BracketHighlighter plugin ?

Postby iamntz on Fri May 10, 2013 9:19 am

Try to remove that file or check if it's a valid JSON (you can check it here)
Last edited by iamntz on Sat May 11, 2013 2:05 pm, edited 1 time in total.
iamntz
 
Posts: 914
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: Corrupted BracketHighlighter plugin ?

Postby facelessuser on Fri May 10, 2013 5:53 pm

From your picture it is clear that BracketHighlighter is fine, but your User settings (the one you created) for BracketHighlighter are messed up. This simply means you did not edit your settings file properly and now Sublime Text cannot load it proper. Double check your syntax.
facelessuser
 
Posts: 1575
Joined: Tue Apr 05, 2011 7:38 pm

Re: Corrupted BracketHighlighter plugin ?

Postby Fyoroe on Sat May 11, 2013 2:03 am

I managed to delete and re-install Bracket-Highlighter, but the same issue came back. I presumed that a reinstallation will reset everything back to default ?

I removed everything in the user-settings file too.
Fyoroe
 
Posts: 6
Joined: Tue Apr 16, 2013 12:07 pm

Re: Corrupted BracketHighlighter plugin ?

Postby facelessuser on Sat May 11, 2013 2:42 am

You cannot get an error for a user file if the user file isn't there. If you are getting a user file error, then you need to fix your user file.

The default setting file in the package is fine. BH is not corrupted. I am using the latest on ST2 and ST3, and both are functioning fine. I have gotten no reports whatsoever about the settings file being corrupted from anyone else. A corrupted settings file would be breaking BH for a lot of people, and I am getting no reports. And I just tested them, so again, there is something wrong with your setup, not BH.
facelessuser
 
Posts: 1575
Joined: Tue Apr 05, 2011 7:38 pm

Re: Corrupted BracketHighlighter plugin ?

Postby Fyoroe on Sat May 11, 2013 1:35 pm

I know that there is something in my BH user file, so I removed whatever code there is in there.

But the error still occurs.

I re-installed BH, and straight away the error popup appeared.

I just want to know how do I clear this 'cache' thing in ST2 which seems to be storing my BH user file with errors somewhere..

Not blaming BH for anything in case you are mistaken :D . Sorry if my previous post is a little unclear on this.

UPDATE:

Re-installing ST2 clears the problem. I guess I am not good at editing the user settings myself =/.
I will just edit the default settings manually for every update then.
Fyoroe
 
Posts: 6
Joined: Tue Apr 16, 2013 12:07 pm

Re: Corrupted BracketHighlighter plugin ?

Postby iamntz on Sat May 11, 2013 2:06 pm

I know that there is something in my BH user file, so I removed whatever code there is in there.


See, here was the mistake!

iamntz wrote:Try to remove that file or check if it's a valid JSON (you can check it here)


An empty file will cause some sort of catastrophic failure on ST2 (and i think also on ST3).

As long your config file is a valid json (see my url), you are good to go.
iamntz
 
Posts: 914
Joined: Fri Apr 29, 2011 8:52 am
Location: Romania

Re: Corrupted BracketHighlighter plugin ?

Postby svenax on Sun May 12, 2013 10:17 am

A configuration file can not be empty, it must at least contain a {} brace pair.
svenax
 
Posts: 152
Joined: Tue Dec 20, 2011 12:47 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], Yahoo [Bot] and 18 guests