Home Download Buy Blog Forum Support

Open in same location

Open in same location

Postby medavidcook on Fri Jun 07, 2013 6:33 pm

Is there anyway to make ST2 to open in the same place everytime, I have it in top left hand corner but when i close and re open it goes back to middle.

Anyway to make it stay top left.
Saves me moving it.

Thanks
medavidcook
 
Posts: 6
Joined: Sat May 18, 2013 9:04 pm
Location: Cardiff, Wales

Re: Open in same location

Postby Eduan on Fri Jun 07, 2013 7:06 pm

This kind of thing is gotta be configured in your OS's settings.

Although how many times do you turn it off so that it's annoying to move it? :?:
Last edited by Eduan on Fri Jun 07, 2013 8:19 pm, edited 1 time in total.
Check out my blog and website: EduanTech.com (currently undergoing some facial and organs makeover...)
Also check out my profiles: GitHub - Greduan | BitBucket - Greduan
Eduan
 
Posts: 140
Joined: Sun Oct 14, 2012 4:05 pm

Re: Open in same location

Postby medavidcook on Fri Jun 07, 2013 7:50 pm

not that much but i am just lazy, all other apps open where there last were apart from this.
medavidcook
 
Posts: 6
Joined: Sat May 18, 2013 9:04 pm
Location: Cardiff, Wales

Re: Open in same location

Postby Eduan on Fri Jun 07, 2013 8:20 pm

What OS are you using?
Check out my blog and website: EduanTech.com (currently undergoing some facial and organs makeover...)
Also check out my profiles: GitHub - Greduan | BitBucket - Greduan
Eduan
 
Posts: 140
Joined: Sun Oct 14, 2012 4:05 pm

Re: Open in same location

Postby medavidcook on Fri Jun 07, 2013 8:23 pm

Mac Mountain Lion
medavidcook
 
Posts: 6
Joined: Sat May 18, 2013 9:04 pm
Location: Cardiff, Wales

Re: Open in same location

Postby kirk1h on Fri Jun 07, 2013 9:30 pm

on my osx ml all window positions are restored to the last one used. standard behavior. st2 opens where it was closed.
kirk1h
 
Posts: 7
Joined: Wed Feb 02, 2011 12:33 am


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], jasonc, Yahoo [Bot] and 29 guests