Home Download Buy Blog Forum Support

Ctrl+D find behaviour change in ST3?

Ctrl+D find behaviour change in ST3?

Postby kirknorthrop on Wed Jun 12, 2013 10:56 am

Hi,

I've been running ST3 for a few days now, but it's really bugging me that the Ctrl+D behaviour seems to have changed.
Previously if I put the cursor in a variable and pressed Ctrl+D, it would only pick up instances of that variable. If I highlighted some text, it would pick that string up everywhere.

Now it seems to do the latter all the time. I've looked through the release logs and the settings file but can't find a way to set it back to how it was.

eg in the following code, the ST2 behaviour matches timeBlock's 1 and 3, and ST3 matches all three:
Code: Select all
var timeBlock = this.getChildControl("timeBlock");
         timeBlock.removeAll();


Can anyone help?

Many thanks
kirknorthrop
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 12, 2013 10:49 am

Re: Ctrl+D find behaviour change in ST3?

Postby DisposaBoy on Wed Jun 12, 2013 2:12 pm

Are you sure? In ST2 and ST3 `ctrl+D` matches(and always has for me) all 3 instances . AFAIK, ST has never been *variable* aware, all it does is match the whole *word* vs a *selection* and in this case all 3 instances are the whole word. Change one of them to `timeBlockXXX` and you should be able to observe the difference
DisposaBoy
 
Posts: 23
Joined: Tue Aug 23, 2011 3:39 pm

Re: Ctrl+D find behaviour change in ST3?

Postby kirknorthrop on Wed Jun 12, 2013 2:45 pm

Hmm. Yes, looks like that was a bad example. :oops:

I'll have another play - I know when I started using ST3 the other day that I was having an issue I wasn't before, I'll try and find an example.
kirknorthrop
 
Posts: 3
Joined: Wed Jun 12, 2013 10:49 am

Re: Ctrl+D find behaviour change in ST3?

Postby adzenith on Wed Jun 12, 2013 5:55 pm

It does what you described for me: If I have an empty selection, and start hitting cmd+d, then it'll select the whole word and then identical whole words. If I have a non-empty selection, it'll select any instance (whole word or not) of what's selected.
adzenith
 
Posts: 1216
Joined: Mon Oct 19, 2009 9:12 pm


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 24 guests