Home Download Buy Blog Forum Support

LaTeX Plugin - LaTeXing for ST2 and ST3

Re: LaTeX Plugin - LaTeXing for ST2 and ST3

Postby Chris--- on Tue Jul 23, 2013 7:28 pm

I just saw you posted in the meantime...

"show_log_panel_on" is a list so if you don't wanna see anything just clear it by setting it to [] instead of false.

The second problem looks like you have to restart Sublime Text after the previous error, the compile process was started but there was a python error because of that boolean value. Sorry for that. If you have problem with your license just drop an email at info at latexing.com and we will figure that out.

Cheers
Chris
LaTeXing: LaTeX Plugin for Sublime Text 2 and 3
http://www.latexing.com
Chris---
 
Posts: 25
Joined: Sat Apr 20, 2013 4:49 pm

Re: LaTeX Plugin - LaTeXing for ST2 and ST3

Postby gregor.hoch on Tue Jul 23, 2013 7:36 pm

works perfectly now... thanks!
gregor.hoch
 
Posts: 141
Joined: Sat Oct 01, 2011 7:54 pm

Re: LaTeX Plugin - LaTeXing for ST2 and ST3

Postby grayscale00 on Mon Aug 05, 2013 7:04 am

I installed the plugin on ST2 but I keep on getting this error when using the Check System option. I use Miktex and has latexmk and texcount and the necessary directories are already in the path.

Image
grayscale00
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 22, 2012 12:25 am

Re: LaTeX Plugin - LaTeXing for ST2 and ST3

Postby Chris--- on Mon Aug 05, 2013 2:19 pm

Can you run latexmk from the cmd? As default latexmk is not installed on MikTeX, you have to run it once from the command prompt window and then it will be fetched automatically. If that is not solving the problem please check the python console for the detected path for your system.

Code: Select all
import os
os.environ["PATH"]
LaTeXing: LaTeX Plugin for Sublime Text 2 and 3
http://www.latexing.com
Chris---
 
Posts: 25
Joined: Sat Apr 20, 2013 4:49 pm

Re: LaTeX Plugin - LaTeXing for ST2 and ST3

Postby grayscale00 on Mon Aug 05, 2013 9:58 pm

I see. When I try running latekmk from the command prompt, I get this error:
Code: Select all
Can't locate loadable object for module IO in @INC (@INC contains: C:/Program Files (x86)/MiKTeX 2.9/miktex/lib .) at C:/Program Files (x86)/MiKTeX 2.9/miktex/lib/IO/Handle.pm line 266
Compilation failed in require at C:/Program Files (x86)/MiKTeX 2.9/miktex/lib/IO/Handle.pm line 266.
BEGIN failed--compilation aborted at C:/Program Files (x86)/MiKTeX 2.9/miktex/lib/IO/Handle.pm line 266.
Compilation failed in require at C:/Program Files (x86)/MiKTeX 2.9/miktex/lib/IO/Seekable.pm line 101.
BEGIN failed--compilation aborted at C:/Program Files (x86)/MiKTeX 2.9/miktex/lib/IO/Seekable.pm line 101.
Compilation failed in require at C:/Program Files (x86)/MiKTeX 2.9/miktex/lib/IO/File.pm line 133.
BEGIN failed--compilation aborted at C:/Program Files (x86)/MiKTeX 2.9/miktex/lib/IO/File.pm line 133.
Compilation failed in require at C:/Program Files (x86)/MiKTeX 2.9/miktex/lib/FileHandle.pm line 9.
Compilation failed in require at C:\Program Files (x86)\MiKTeX 2.9\scripts\latexmk\perl\latexmk.pl line 120.
BEGIN failed--compilation aborted at C:\Program Files (x86)\MiKTeX 2.9\scripts\latexmk\perl\latexmk.pl line 120.


Is there other pre-requisites to run latexmk? I can see that this is no longer related to Latexing but I'll appreciate if you guys can help. I'm fine with creating a new thread if it's necessary so as not to highjack this one.
grayscale00
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 22, 2012 12:25 am

Re: LaTeX Plugin - LaTeXing for ST2 and ST3

Postby Chris--- on Tue Aug 06, 2013 8:24 am

No bother, do you have perl installed (see here if not)? Normally I always prefer to install MiKTeX simple in "C:/MiKTeX" to avoid problems with spaces in your path but that problem what I had was versions ago and shouldn't related to this one here.
LaTeXing: LaTeX Plugin for Sublime Text 2 and 3
http://www.latexing.com
Chris---
 
Posts: 25
Joined: Sat Apr 20, 2013 4:49 pm

Re: LaTeX Plugin - LaTeXing for ST2 and ST3

Postby grayscale00 on Tue Aug 06, 2013 11:14 am

Chris--- wrote:No bother, do you have perl installed (see here if not)? Normally I always prefer to install MiKTeX simple in "C:/MiKTeX" to avoid problems with spaces in your path but that problem what I had was versions ago and shouldn't related to this one here.


That's it. I got it to work now. Thank you very much and keep up the good work! :D

EDIT: What should be the value of pdf_viewer_windows? The directory for SumatraPDF is already on the PATH if it's needed. (no spaces on the path to Sumatra as well. Looking at the log:

Code: Select all
Exception in thread Thread-45:
Traceback (most recent call last):
  File ".\threading.py", line 532, in __bootstrap_inner
  File "./latexing/threads.py", line 142, in run
  File ".\subprocess.py", line 633, in __init__
  File ".\subprocess.py", line 842, in _execute_child
WindowsError: [Error 2] The system cannot find the file specified
grayscale00
 
Posts: 4
Joined: Sun Jul 22, 2012 12:25 am

Re: LaTeX Plugin - LaTeXing for ST2 and ST3

Postby Chris--- on Tue Aug 06, 2013 8:11 pm

Normally it should work if SumatraPDF is on your path. Additionally to the path LaTeXing searched at the following locations for SumatraPDF:

Code: Select all
C:\\Program Files\\SumatraPDF\\SumatraPDF.exe
C:\\Program Files (X86)\\SumatraPDF\\SumatraPDF.exe


If you place it somewhere there it should definitely work, please check your path if you are unsure like above explained.

If you are fancy to try ST3 and LaTeXing3 give it a try. You can define the path to the viewer in your path and many more features like Math Mode, Zotero, Mendeley, Partial Build etc...

Cheers
Chris
LaTeXing: LaTeX Plugin for Sublime Text 2 and 3
http://www.latexing.com
Chris---
 
Posts: 25
Joined: Sat Apr 20, 2013 4:49 pm

Re: LaTeX Plugin - LaTeXing for ST2 and ST3

Postby badger on Thu Sep 12, 2013 3:47 pm

Nice plugin.

I'm trying to use on Linux, I have both Okular and Evince installed, but nothing happens when evince is first in 'pdf_viewer_linux':
Code: Select all
   "pdf_viewer_linux": [
      [ "Evince", "/usr/bin/evince" ],
      [ "Okular", "/usr/bin/okular" ]
   ],

Code: Select all
➜  ~  ls -al /usr/bin/evince
-rwxr-xr-x 1 root root 413760 Jul  9 13:53 /usr/bin/evince


If I comment out the evince line then Okular opens, but ST3's status is stuck on 'Opening...'
badger
 
Posts: 5
Joined: Thu Oct 11, 2012 6:21 pm

Previous

Return to Plugin Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests