Home Download Buy Blog Forum Support

Any way to set 'max wrap width'?

Any way to set 'max wrap width'?

Postby cutcopypaste on Thu Sep 26, 2013 3:43 am

I want my text to wrap but still have a maximum width so that if I have a really wide column I will have room, but if I make it really narrow it will start to wrap.

Is there any way to do this? It seems that if I set anything other than 0 for wrap_width it doesn't matter that I have word_wrap set to true.
cutcopypaste
 
Posts: 41
Joined: Tue Feb 21, 2012 9:43 pm

Re: Any way to set 'max wrap width'?

Postby adzenith on Thu Sep 26, 2013 4:33 pm

I'm not really sure what you're asking... Does "Word Wrap Column" not work for you?
adzenith
 
Posts: 1217
Joined: Mon Oct 19, 2009 9:12 pm

Re: Any way to set 'max wrap width'?

Postby cutcopypaste on Mon Sep 30, 2013 11:11 pm

I want lines to wrap to the window but also have a maximum width.
If I set a wrap_width to anything, that is always used for wrapping even if the window is smaller.

What is "word wrap column"?
cutcopypaste
 
Posts: 41
Joined: Tue Feb 21, 2012 9:43 pm

Re: Any way to set 'max wrap width'?

Postby adzenith on Tue Oct 01, 2013 2:54 am

Oh, I see - it doesn't let you do that. You have to pick between wrapping at the window and wrapping at the column.
You could do it with a plugin, but it would be kind of kludgy - you could poll the window size and see if it's smaller than so many columns.
adzenith
 
Posts: 1217
Joined: Mon Oct 19, 2009 9:12 pm


Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], TurnitinBot [Bot] and 27 guests