Home Download Buy Blog Forum Support

Using SublimeLinter 3 to check python 2 code?

Using SublimeLinter 3 to check python 2 code?

Postby rowen on Sat Oct 05, 2013 12:29 am

I've just upgraded to Sublime Text 3 beta and the associated development version of SublimeLinter. Now I find my python code is being checked as if it was Python 3 code. Is there an easy way to get SublimeLinter to check it as if it was python 2 code?
rowen
 
Posts: 16
Joined: Wed Sep 11, 2013 6:33 pm

Re: Using SublimeLinter 3 to check python 2 code?

Postby rowen on Thu Jan 16, 2014 7:25 pm

With SublimeLintr 3.0.35 I was able to make this work by adding:

Code: Select all
"@python": 2,


This is with ST build 3059. It won't work for a mix of Python 2 and 3, but it's a huge improvement.
rowen
 
Posts: 16
Joined: Wed Sep 11, 2013 6:33 pm

Re: Using SublimeLinter 3 to check python 2 code?

Postby aparajita on Mon Jan 20, 2014 8:13 am

I don't normally monitor this forum, I guess you missed in the README that there is a dedicated SublimeLinter support forum.

https://groups.google.com/forum/#!forum/sublimelinter
aparajita
 
Posts: 177
Joined: Sun Jul 24, 2011 10:42 pm


Return to Plugin Development

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], mattst and 2 guests