Home Download Buy Blog Forum Support

bug reporting

bug reporting

Postby mark4 on Sat Feb 11, 2012 5:34 pm

SUGGESTION: You should add new forum for reporting bugs.

BUG: The tab character is the spawn of SATAN so no tab character should ever be allowed to be injected into any source file what so ever. This is THE golden rule for me. I never allow any source file of mine to ever contain even so much as a SINGLE tab character if I can possibly avoid it!

BUG: The "convert tabs to spaces" configuration item is broken. I hit tab and TABS are being injected into the source file. These tabs are not being converted to spaces on exit (nice to have that too but I MUCH prefer prevention to cure).

The configuration item should be "tab key insert spaces" and should not be broken EVER! amg!

:)

ok i guess its NOT b0rked after all, i guess the use tab stops feature was confoozing me. i disabled that feature :)
your forgiven! :)

the underlined section should be a crossed out section but... there is no means of doing that that I can see :)
mark4
 
Posts: 97
Joined: Sat Feb 11, 2012 3:33 am

Re: bug reporting

Postby vitaLee on Sat Feb 11, 2012 7:34 pm

i believe you meant 'translate_tabs_to_spaces' setting, not 'convert tabs to spaces'
// Set to true to insert spaces when tab is pressed
"translate_tabs_to_spaces": true,

// If translate_tabs_to_spaces is true, use_tab_stops will make tab and
// backspace insert/delete up to the next tabstop
"use_tab_stops": true,
'
vitaLee
 
Posts: 150
Joined: Tue Dec 27, 2011 11:10 pm

Re: bug reporting

Postby C0D312 on Sat Feb 11, 2012 9:13 pm

The "convert tabs to spaces" button at the bottom of the screen will only change convert already-inserted tabs and will not affect any future tab insertions. fyi.
C0D312
 
Posts: 1063
Joined: Sun Jul 10, 2011 3:23 am

Re: bug reporting

Postby mark4 on Sat Feb 11, 2012 10:50 pm

ok so ignore my snafu - concentrate on the "forum to report REAL bugs in" part lol
mark4
 
Posts: 97
Joined: Sat Feb 11, 2012 3:33 am

Re: bug reporting

Postby C0D312 on Sat Feb 11, 2012 10:55 pm

mark4 wrote:ok so ignore my snafu - concentrate on the "forum to report REAL bugs in" part lol

no worries :)
C0D312
 
Posts: 1063
Joined: Sun Jul 10, 2011 3:23 am

3 columns on secondary display (Crash)

Postby wtpayne on Mon Mar 18, 2013 11:00 am

Hi!

I just observed a very strange (and reproducible) bug with Sublime Text 3.

I am running Kubuntu, and have a dual monitor setup.

When I select "3 column" view layout on one of my monitors (I think it is the secondary one), Sublime Text 3 exits abruptly (crashes).

Strangely enough, all the other view layouts work fine on that display, as do all view layouts on my primary monitor. It is only when I select 3 columns on my secondary monitor that the error occurs.

I have absolutely no idea what might be causing this. As I said before: very very strange indeed.

-Will
wtpayne
 
Posts: 3
Joined: Thu Aug 09, 2012 7:34 pm

Re: bug reporting

Postby ashraf on Tue Oct 15, 2013 2:00 pm

Hi all,
just wanted to report a bug in C++ highlighting. Multi-line comments are not detected, and the second line is not considered a comment

example :
Code: Select all
// comment containing \
int c; // this line is not highlighted as a comment

sublime-text 2 on ubuntu 12.10-64
ashraf
 
Posts: 1
Joined: Tue Oct 15, 2013 1:55 pm

Re: bug reporting

Postby dfroze on Thu Jan 30, 2014 4:39 pm

Hy,

I want to report a bug on sublime 3 on linux Mint cinnamon.
Not entirely sure how I can reproduce it, so I'll just detail the enviroment and the effects:
- I open a folder with sublime where the tree is very huge: 101,788 items, totalling 80.9 GB :twisted:
- was working with python language and decide to create a file (within the sublime sidebar) and now is when the program goes mad and uses 100% of the processor and ... stuck. :cry:
After a while, the CPU goes down, but the sublime does not get back on its feet.

If there are any other information you need, just tell me :D

Thank
dfroze
 
Posts: 1
Joined: Thu Jan 30, 2014 4:26 pm

Re: bug reporting

Postby 12kb on Wed Feb 26, 2014 11:39 am

Bug in XML text formating. Square bracket inside of XML tags destroys it.

For exapmle:
Code: Select all
<one>
   <two>
[gfdsgsdfgsdfgsdf]
   </two>
</one>

No tags can be turned off.

Inserting a tab, before string with brackets, we can enable turning off of <one> tag.

Code: Select all
<one>
   <two>
   [gfdsgsdfgsdfgsdf]
   </two>
</one>

Tag one can be closed, but <two> still can't.

Is this a bug?
12kb
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 26, 2014 11:25 am

Re: bug reporting

Postby 12kb on Thu Feb 27, 2014 3:58 am

Code: Select all
<one>
    <two>
          <three>
something
          </three>
    </two>
</one>


Tag one folds uncorrectly.
12kb
 
Posts: 2
Joined: Wed Feb 26, 2014 11:25 am


Return to Ideas and Feature Requests

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests