Home Download Buy Blog Forum Support

Disable "Update Available" pop up?

Disable "Update Available" pop up?

Postby t1c on Wed Mar 02, 2011 4:21 pm

I have version 2 Alpha.

How can I disable "Update Available", "A new version of Sublime Text 2 is available, download now?" pop up?
Since I do not want to upgrade as often as new build comes out. Pop up is annoying.
t1c
 
Posts: 2
Joined: Mon Feb 21, 2011 6:10 pm

Re: Disable "Update Available" pop up?

Postby jps on Thu Mar 03, 2011 12:54 am

Firstly, you may want to check that you're using a regular version from http://www.sublimetext.com/2, and not a dev version from http://www.sublimetext.com/dev. The regular version gets weekly updates, while the dev version often gets daily updates.

There will be a way to stop update notifications when the final version of Sublime Text 2 is released, but it's not high on my priority list to implement for the alpha versions.
jps
Site Admin
 
Posts: 3071
Joined: Wed Mar 19, 2008 12:33 pm

Re: Disable "Update Available" pop up?

Postby Tuishimi on Fri Apr 29, 2011 3:50 pm

I am using 2051 and all of a sudden, this week, it started giving me the "update available" message whenever I start. :/ I check the site but there don't seem to be new alpha builds (other than dev builds)?
Tuishimi
 
Posts: 14
Joined: Wed Feb 09, 2011 11:19 pm

Re: Disable "Update Available" pop up?

Postby guillermooo on Fri Apr 29, 2011 4:12 pm

The current build is 2059:

http://www.sublimetext.com/2

The "dev channel" builds are listed here:

http://www.sublimetext.com/dev

There might have been some connectivity issues (proxy?) and that's why you didn't get more notifications?
guillermooo
 
Posts: 729
Joined: Thu Jul 23, 2009 9:06 am

Re: Disable "Update Available" pop up?

Postby Tuishimi on Fri Apr 29, 2011 7:44 pm

Thanks... wow... even when I clicked your link it came up with 2051... I hit the browser refresh and it updated properly to show 2059. Some serious browser caching was going on. :/
Tuishimi
 
Posts: 14
Joined: Wed Feb 09, 2011 11:19 pm

Re: Disable "Update Available" pop up?

Postby NikKlaus on Wed Mar 06, 2013 3:06 pm

Just go to Preferences -> Settings-User and add there: "update_check": false,
NikKlaus
 
Posts: 3
Joined: Fri Dec 07, 2012 12:56 am

Re: Disable "Update Available" pop up?

Postby seancojr on Wed Sep 10, 2014 7:35 am

NikKlaus wrote:Just go to Preferences -> Settings-User and add there: "update_check": false,

I was puzzled at first. Thank you for sharing this!
seancojr
 
Posts: 1
Joined: Wed Sep 10, 2014 7:34 am


Return to Technical Support

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot], Yahoo [Bot] and 19 guests