Home Download Buy Blog Forum Support

SublimeLint (Realtime lint highlighting)

Re: SublimeLint (Realtime lint highlighting)

Postby devGOD on Mon Dec 09, 2013 7:57 am

ecco123 wrote:I've installed it in ST3 but it does nothing. Does it require any previous configuration or I just have to install it from package control?

In ST2 I used sublime linter and I had to, for example, install node.js to have javascript lint or give the path to my php.exe for php.

I also tried installing the ST3 branch manually with no success. What am I missing?


did you figure out why it's not working? i'm also having the same issue
devGOD
 
Posts: 1
Joined: Sun Dec 08, 2013 7:52 pm

Re: SublimeLint (Realtime lint highlighting)

Postby lunixbochs on Thu Dec 19, 2013 2:03 am

Any external linters you want to use must be in your PATH. As of Sublime Text 3, Python is also via an external linter.

https://github.com/lunixbochs/linters/b ... E.markdown for a list
lunixbochs
 
Posts: 91
Joined: Fri Oct 08, 2010 10:18 pm

Re: SublimeLint (Realtime lint highlighting)

Postby Saxi on Sun Dec 29, 2013 10:03 pm

lunixbochs wrote:Any external linters you want to use must be in your PATH. As of Sublime Text 3, Python is also via an external linter.

https://github.com/lunixbochs/linters/b ... E.markdown for a list


luac is in my path, and SublimeLinter worked flawless in ST2, but never got SublimeLint to work in either.
Saxi
 
Posts: 99
Joined: Mon Nov 19, 2012 1:37 pm

Previous

Return to Plugin Announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests